RUOKA

kuori- kasvisten alttari jo vuodesta 2016

Teemme ruokaa intohimolla ja luovalla otteella raaka-ainetta kunnioittaen. 

Pyrimme toiminnallamme kuormittamaan maapallon kantokykyä mahdollisimman vähän, joten raaka-aineet Kuoreen tulevat lähituottajilta mahdollisuuksien mukaan. Menua vaihdetaan usein kasvisten sesongin mukaan ja käytämme luomua aina kun mahdollista.

Otamme huomioon myös allergiat ja erikoisruokavaliot. Ilmoitathan näistä kuitenkin etukäteen tehdessäsi pöytävarausta.

Tule meille nauttimaan ammattitaidolla tehdystä ruoasta ja jätä kasvikset huoleksemme!

Olemme miettineet teille valmiiksi makuparit maistelumenuun,

joka on herkullisen kattava läpileikkaus ruokalistastamme.

 

Kuori-menu tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle

ja menu on saatavana

myös vegaanisena ja gluteenittomana.

VIINIPAKETTI maistelumenuuseen 33 €/hlö

KUOREN MAISTELUMENU 54

Kevään parsa & hollandaise

poltettua parsaa, parsalastua, sienipekonia, hollandaisekastiketta ja kuivattua tomaattia

Poltettu kukkakaali & herne

paahdettua kukkakaalia, hernepyreetä, piparjuurta, mantelia, suolaheinää ja suolasitruunaa

* * *

Hunajameloni & karviainen

hunajamelonia, kurkulla maustettua crudolientä, pikkelöityä karviaista ja samettikukkaa

* * *

Sienikroketti & savukyssäkaali

sieni-perunakroketti, paistettua osterivinokasta, savustettua kyssäkaalia, aiolia, beurre blanc -kastiketta ja yrttejä

* * *
Raparperi

Raparperia, kaura fraichea, rapeaa keksiä, sitruuna-mantelikakkua, pistaasia ja vaniljasiirappia

* * *

Lisää Kuoren mehevää leipää kaveriksi +2,5

Menu saatavilla myös täysin vegaanisena ja gluteenittomana!

Katso Kuoren a la carte-lista alta.

ALKUUN / LISÄKSI

Kuoren mehevää leipää 8

kaverina sitruuna-valkopaputahnaa, valkosipuli confit ja chiliöljyä V, (G)

Kevään parsa & hollandaise 16

poltettua parsaa, parsalastua, sienipekonia, hollandaisekastiketta ja kuivattua tomaattia V, G

Poltettu kukkakaali & herne 15

paahdettua kukkakaalia, hernepyreetä, piparjuurta, mantelia, suolaheinää, suolasitruunaa V, G

Mansikkaa, halloumia & mantelia 16

Deliverden salaattia, mansikkaa, friteerattua halloumijuustoa, marinoitua hunajamelonia, paahdettua mantelipestoa, kvinoaa, sitruunavinaigretteä G, L, (V)

Fritattuja perunoita 8

kaverina Gochujang-majoa V, G

PÄÄRUOAT

Sienikroketti & savukyssäkaali 26

sieni-perunakroketti, paistettua osterivinokasta, savustettua kyssäkaalia, aiolia, beurre blanc -kastiketta, yrttejä V, G

Mansikkaa, halloumia & mantelia 25

Deliverden salaattia, mansikkaa, friteerattua halloumijuustoa, marinoitua hunajamelonia, paahdettua mantelipestoa, kvinoaa, sitruunavinaigretteä G, L (V)

Jalotofupuikot & tilliä 24

Paneroitua Jalotofua, tilliperunaa, parmesaanikastiketta, ruohosipulia ja tartarkastiketta L, G, (V)

Bao Bun 24

inkivääri-soijaglaseerattua osterivinokasta, Kuoren kimchiä, korealaista kurkkua, Doenjang-majoneesia, Deliverden salaattia, ruohosipulia, tuoretta chiliä, lisäksi fritattuja perunoita V

JÄLKIRUOKA  

Raparperi 12

Raparperia, kaurafraichea, rapeaa keksiä, sitruuna-mantelikakkua, pistaasia ja vaniljasiirappia G, V

Huomioittehan ystävällisesti, että ryhmille, 8 henkeä tai enemmän,

suosittelemme yhtenäistä maistelumenutilausta,

erikoisruokavaliot luonnollisesti huomioiden.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kysy tarkemmista allergeeneista henkilökunnalta.

Tervetuloa nauttimaan!


IMG_1002.jpg
ravintola-kuori-food-wine-turku-kasvisravintola-kehyskuvitus2.jpg