RUOKA
kuori- kasvisten alttari jo vuodesta 2016
Teemme ruokaa intohimolla ja luovalla otteella raaka-ainetta kunnioittaen.
Pyrimme toiminnallamme kuormittamaan maapallon kantokykyä mahdollisimman vähän, joten raaka-aineet Kuoreen tulevat lähituottajilta mahdollisuuksien mukaan. Menua vaihdetaan usein kasvisten sesongin mukaan ja käytämme luomua aina kun mahdollista.
Otamme huomioon myös allergiat ja erikoisruokavaliot. Ilmoitathan näistä kuitenkin etukäteen tehdessäsi pöytävarausta.
Tule meille nauttimaan ammattitaidolla tehdystä ruoasta ja jätä kasvikset huoleksemme!
Olemme miettineet teille valmiiksi makuparit maistelumenuun,
joka on herkullisen kattava läpileikkaus ruokalistastamme.
Kuori-menu tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle
ja menu on saatavana
myös vegaanisena ja gluteenittomana.
VIINIPAKETTI maistelumenuuseen 33 €/hlö
KUOREN MAISTELUMENU 54
Kevään parsa & hollandaise
poltettua parsaa, parsalastua, sienipekonia, hollandaisekastiketta ja kuivattua tomaattia
Poltettu kukkakaali & herne
paahdettua kukkakaalia, hernepyreetä, piparjuurta, mantelia, suolaheinää ja suolasitruunaa
* * *
Hunajameloni & karviainen
hunajamelonia, kurkulla maustettua crudolientä, pikkelöityä karviaista ja samettikukkaa
* * *
Sienikroketti & savukyssäkaali
sieni-perunakroketti, paistettua osterivinokasta, savustettua kyssäkaalia, aiolia, beurre blanc -kastiketta ja yrttejä
* * *
Raparperi
Raparperia, kaura fraichea, rapeaa keksiä, sitruuna-mantelikakkua, pistaasia ja vaniljasiirappia
* * *
Lisää Kuoren mehevää leipää kaveriksi +2,5
Menu saatavilla myös täysin vegaanisena ja gluteenittomana!
Katso Kuoren a la carte-lista alta.
ALKUUN / LISÄKSI
Kuoren mehevää leipää 8
kaverina sitruuna-valkopaputahnaa, valkosipuli confit ja chiliöljyä V, (G)
Kevään parsa & hollandaise 16
poltettua parsaa, parsalastua, sienipekonia, hollandaisekastiketta ja kuivattua tomaattia V, G
Poltettu kukkakaali & herne 15
paahdettua kukkakaalia, hernepyreetä, piparjuurta, mantelia, suolaheinää, suolasitruunaa V, G
Mansikkaa, halloumia & mantelia 16
Deliverden salaattia, mansikkaa, friteerattua halloumijuustoa, marinoitua hunajamelonia, paahdettua mantelipestoa, kvinoaa, sitruunavinaigretteä G, L, (V)
Fritattuja perunoita 8
kaverina Gochujang-majoa V, G
PÄÄRUOAT
Sienikroketti & savukyssäkaali 26
sieni-perunakroketti, paistettua osterivinokasta, savustettua kyssäkaalia, aiolia, beurre blanc -kastiketta, yrttejä V, G
Mansikkaa, halloumia & mantelia 25
Deliverden salaattia, mansikkaa, friteerattua halloumijuustoa, marinoitua hunajamelonia, paahdettua mantelipestoa, kvinoaa, sitruunavinaigretteä G, L (V)
Jalotofupuikot & tilliä 24
Paneroitua Jalotofua, tilliperunaa, parmesaanikastiketta, ruohosipulia ja tartarkastiketta L, G, (V)
Bao Bun 24
inkivääri-soijaglaseerattua osterivinokasta, Kuoren kimchiä, korealaista kurkkua, Doenjang-majoneesia, Deliverden salaattia, ruohosipulia, tuoretta chiliä, lisäksi fritattuja perunoita V
JÄLKIRUOKA
Raparperi 12
Raparperia, kaurafraichea, rapeaa keksiä, sitruuna-mantelikakkua, pistaasia ja vaniljasiirappia G, V
Huomioittehan ystävällisesti, että ryhmille, 8 henkeä tai enemmän,
suosittelemme yhtenäistä maistelumenutilausta,
erikoisruokavaliot luonnollisesti huomioiden.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Kysy tarkemmista allergeeneista henkilökunnalta.
Tervetuloa nauttimaan!